miércoles, 19 de febrero de 2020

4.Després de llegir les pàgines del llibre sobre el medi intern i el sistema circulatori limfàtic, respon les següents qüestions:

1- Què és el medi intern? De quins líquids està format? Quina funció tenen aquests líquids?
El medi intern és el sistema linfatic que és el que s'encarrega de recogir l'aigua que tenen les celules. Esta format per la limfa que és un liquid blanquinós que es situa als vasos linfàtics,la funció d'aquest liquid és principalment retorna proteïnes i excés de fluid intersiticial al torrent sanguini.


2- Quines són les funcions del sistema circulatori limfàtic? Per què quan tens una infecció el metge et toca pel voltant de les orelles i el coll? Què són les amígdales? Quina relació tenen amb aquest sistema?
La seva funció és retorna el liquid que estava emmagatzemat a les celules cap a la sang,el metge et toca en aquestes parts perquè són on estan els ganglis,els ganglis per defensar les nostres parts vitals de les infeccions s'inflamen per a que no puguin passar,las amígdales són una mena de gangli que estàn a la faringe i s'inflamen quan n'hiha una bacteria o microorganisme,la relació que tenen és que les amigdales están formades de teixit linfatic i que fan la mateixa funció que els ganglis linfatics.


5.Converteix el mapa conceptual fet a classe en una imatge
No em funciona la app, em dona error tota la estona i ja he probat a desinstalar-la varias vegades.